SAMSUN / CANİK - Başalan Cumhuriyet İlkokulu

.
Başalan Mah. Merkez Sok. No. 1 Canik / SAMSUN
Vizyon
İstiyoruz ki; okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki; okulumuzda her veli öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki; velilerimiz öğrenme sürecine aktif olarak katılsın ve bu konuda bilinçli olsun. İstiyoruz ki; okulumuzda hem öğretenler hem öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olsun ve bu mutluluğu yaşasın. İstiyoruz ki; öğrencilerimiz niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun. İstiyoruz ki; okulumuzda çalışanlar işlerini yaparken kendilerinden emin olsun, doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın. İstiyoruz ki; okulumuzda her davranış, olay ve faaliyet sevgiye dayalı olsun. İstiyoruz ki; okulumuzda çağın gereklerine uygun tam donanımlı eğitim öğretim faaliyetleri yürütülsün.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilimin ışığında, kişiliği, karakteri ve özgüveni gelişmiş, üretken, verimli, hoşgörülü, problemleri empati yolu ile çözebilen, toplumsal değerlere saygılı, geleceği görebilen, insanı, doğayı ve sanatı seven, bedenen ve ruhen sağlıklı, yeniliklere açık ve geleceğe umutlu bakan bireyler yetiştirmektir.
Başalan Mahallesi´ne dolmuşla ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuza ulaşım öğretmen servisiyle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Başalan Mahallesi Canik çevre yolundan Asarcık yoluna dönüldüğünde 24. km´de yer almaktadır.
Okulumuz Başalan Mahallesi´nde olup Canik çevre yoluna 24 km uzaklıktadır.
Sıfır Atık, Her Okul Özeldir
e Twinning